Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Aanbod

Neem contact op

ALGEMEEN

Annuleren

Het kan zijn dat de afspraak afgezegd moet worden. Afspraken dienen 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail te worden geannuleerd. Binnen die termijn of als de afspraak wordt vergeten, worden de kosten niet teruggestort. Iemand anders had dan in jouw plaats geholpen kunnen worden. In elk ander geval, plannen we een volgend moment.

Verantwoordelijkheid

Ik werk holistisch en vanuit de visie dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw heling en herstel. Onder alle omstandigheden geef ik daarom aan dat je zelf verantwoordelijk bent voor de manier waarop je omgaat met de ontvangen begeleiding of behandeling. De holistische praktijk Irma van Reem is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten positief dan wel negatief voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als klant van de praktijk, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.

Medische zaken

Ik ben geen arts en profileer me ook niet als medium. Ik doe geen uitspraken over medische zaken of over het verloop van ziekte of zwangerschap en ik stel ook geen diagnoses en zal ik niet adviseren over medicijngebruik of andere medische zaken. 

Professionele connectie