Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Begeleiding-Reiki

BEGELEIDING

Als je gaat zien wat je eerder niet zag

Als je het onbewuste ‘bewust’ maakt 

Dat is onder andere waar groeien als mens over gaat. In een samenwerkend proces ontdek jij, komt er verbinding, bewustwording en herstel. Je leert omgaan met dat wat je tegenkomt of bent tegen gekomen in je leven. Mijn begeleiding is zacht, krachtig, warm en liefdevol. Tegelijkertijd confronteer ik je, houd ik je een liefdevolle spiegel voor en spreek je aan op je zelfhelend vermogen en je verantwoordelijkheid voor het leven dat jij leidt. Mijn kijk is holistisch want  ik geloof erin dat alles met alles is verbonden. Samen kijken we dan ook naar alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. 

Ik ben een afgestudeerd holistisch therapeut, rouwtherapeut en Reiki Master. Ik werk graag met jou samen vanuit een authentieke, open houding en maak gebruik van een door levenservaring en studie geïntegreerde benadering om jou te begeleiden. Hiernaast is mijn blik systemisch, spiritueel, vol energie en met humor. Ik heb het vermogen om jouw energie te voelen en vertalen in woorden en heling.

Thema’s zijn o.a.

 • Burn-out en stressklachten
 • Rouwbegeleiding
 • Verwerken van emotionele ervaringen
 • Codepentie
 • Inzicht in jezelf
 • Je wilt uit je hoofd en in je hart en lijf
 • Je zoekt balans en versterking van jezelf

Wat je kunt halen

 • Inzicht, doorgronden, helderheid
 • Verbinding met jezelf
 • Je maakt het onbewuste ‘bewust’ 
 • Doorbreek je patronen / systemen
 • Herstel / heling
 • Leren omgaan met wat er is
 • Rust en een positieve flow

Tarief begeleiding

Afspraak van 60 minuten = € 75,00

Afspraak van 90 minuten = € 100,00

Je betaalt tijdens de afspraak met gepast contant geld of via een online betaalverzoek.

Wil je via je werkgever een begeleidingstraject aangaan? Mijn ervaring is dat werkgevers meer dan bereid zijn jou te ondersteunen in mentale vitaliteit en welzijn. Ik maak in samenwerking met jou een voorstel en stuur online facturen.

Neem contact op


REIKI

Alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan en Reiki energie betekent letterlijk levensenergie. Het is er altijd en stroomt door alles heen wat leeft.

Door het leven heen bouwen we onbewust blokkades op, hebben we onverwerkte emoties en leren we af om onszelf te verbinden met onze eigen energie. Het kan resulteren in fysieke klachten als hoofdpijn, moeheid, stijve nek en rugpijn. Door gericht met deze energie te werken en te ontvangen zijn er belangrijke, opbouwende voordelen voor jou:

 • Reiki stimuleert jouw zelfhelend vermogen en het bevordert zelfontwikkeling
 • Reiki vitaliseert, reinigt en harmoniseert je lichaam en geest
 • Reiki werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
 • Reiki zorgt ervoor dat jouw energiehuishouding weer in evenwicht komt
 • Reiki energie heft blokkades op en bevordert de ontspanning

Een Reiki sessie is daarmee helend, vol energie en een echt moment van zelfzorg.

De sessies zijn opgebouwd uit een deel begeleiding en een deel Reiki behandeling vanaf een reservering van een 45 minuten. Jij geeft aan wat je zou willen ervaren of naartoe zou willen werken en neemt dit als intentie mee. Immers jij bent verantwoordelijk hoe jij de energie ontvangt en waar het naartoe stroomt. Je kunt jezelf Reiki als een echt zelfzorgmoment gunnen of wellicht zoek je heling op bepaalde vlakken in je leven. Tijdens de sessie lig je op een behandeltafel. Het is een heerlijk moment voor jou waarbij jij kiest of je muziek fijn vindt op de achtergrond of juist de stilte zoekt. Jij zorgt ervoor dat je comfortabele kleding draagt en ik zorg ervoor dat je niet afkoelt tijdens de behandeling en creëer een fijne omgeving. Je gaat na een sessie weer opgeladen naar huis.

Tarief Reiki & begeleiding

30 minuten = € 37,50 (alleen Reikibehandeling)

45 minuten = € 56,25

60 minuten  = € 74,95 

90 minuten = € 99,95

Reiki op afstand met terugkoppeling via app = € 29,95

Je betaalt tijdens de afspraak met gepast contant geld of via een online betaalverzoek.

Wil je via je werkgever een Reiki & begeleidingstraject aangaan? Mijn ervaring is dat werkgevers meer dan bereid zijn jou te ondersteunen in mentale vitaliteit en welzijn. Ik maak in samenwerking met jou een voorstel en stuur online facturen.  

Neem contact op


Kaartlegging / reading

Wil je inzicht in jezelf en een moment van liefde en zelfzorg? Kom dan bij mij voor een kaartlegging. Mijn unieke kracht is dat ik energie lees van de ander. Hierdoor kan ik een kanaal zijn waardoor informatie snel tot jou komt. Jij komt tot de kern, tot inzicht, tot iets wat jij nodig hebt of tot dat wat je zo graag wilt laten groeien, helen of waar je naar verlangt en zonder zorgen van wilt genieten. Uiteraard neem jij jezelf mee en is het jouw verantwoordelijkheid wat je eruit haalt. 

Tarief kaartlegging

60 minuten = € 72,50

90 minuten = € 97,50

Je betaalt tijdens de afspraak met gepast contant geld of via een online betaalverzoek.


ALGEMEEN

Annuleren

Het kan zijn dat de afspraak afgezegd moet worden. Afspraken dienen 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail te worden geannuleerd. Binnen die termijn of als de afspraak wordt vergeten, worden de kosten in rekening gebracht. Iemand anders had dan in jouw plaats geholpen kunnen worden. In elk ander geval, plannen we een volgend moment.

Verantwoordelijkheid

Ik werk holistisch en vanuit de visie dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw heling en herstel. Onder alle omstandigheden geef ik daarom aan dat je zelf verantwoordelijk bent voor de manier waarop je omgaat met de ontvangen begeleiding of behandeling. De holistische praktijk Irma van Reem is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten positief dan wel negatief voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als klant van de praktijk, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.

Medische zaken

Ik ben geen arts en doe geen uitspraken over medische zaken of over het verloop van ziekte of zwangerschap en ik stel ook geen diagnoses en zal ik niet adviseren over medicijngebruik of andere medische zaken.