Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Begeleiding/Reiki&Consult

BEGELEIDING

Als je gaat zien wat je eerder niet zag

Als je het onbewuste ‘bewust’ maakt 

Dat is onder andere waar groeien als mens over gaat. In een samenwerkend proces ontdek jij, komt er verbinding, bewustwording en herstel. Je leert omgaan met dat wat je tegenkomt of bent tegen gekomen in je leven. Mijn begeleiding zacht, warm, liefdevol en vol energie. Tegelijkertijd confronteer ik je ook, houd ik je een liefdevolle spiegel voor en spreek je aan op je zelfhelend vermogen en je verantwoordelijkheid voor het leven dat jij leidt. We werken holistisch, dus op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en het spirituele level omdat ik geloof dat alles met alles is verbonden. 

Ik ben afgestudeerd als holistisch, energetisch therapeut en rouwtherapeut in de toegepaste psychologie en ben een Reiki behandelaar. Ik werk vanuit een authentieke, open houding en maak gebruik van een door levenservaring en studie geïntegreerde benadering om jou te begeleiden. Mijn kijk is holistisch, systemisch, spiritueel, vol energie en met humor. Ik heb het vermogen om jouw energie te voelen en vertalen in woorden en heling.

Thema’s zijn o.a.

 • Burn-out en stressklachten
 • Rouwbegeleiding
 • Verwerken van emotionele ervaringen
 • Codepentie
 • Inzicht in jezelf
 • Je wilt uit je hoofd en in je hart en lijf
 • Je zoekt balans en versterking van jezelf

Wat je kunt halen

 • Inzicht, doorgronden, helderheid
 • Verbinding met jezelf
 • Je maakt het onbewuste ‘bewust’ 
 • Doorbreek je patronen / systemen
 • Herstel / heling
 • Leren omgaan met wat er is
 • Rust en een positieve flow

Tarief begeleiding

€ 75,00 per afspraak – fysiek en online van 1 uur en 1,5 uur is € 100,00. Je betaalt tijdens de afspraak met gepast contant geld of via een online betaalverzoek.

Wil je via je werkgever een begeleidingstraject aangaan? Mijn ervaring is dat werkgevers meer dan bereid zijn jou te ondersteunen in vitaliteit en mentaal welzijn. Ik maak een voorstel op maat in samenwerking met jou en stuur hiervoor facturen via de mail.

Neem contact op


Kaartlegging

Wil je inzicht in jezelf en een moment van liefde en zelfzorg? Kom dan bij mij een inzichtkaart leggen en we gaan samen in gesprek. Ik stem mijn energie af op die van jou en kan zo een kanaal zijn waardoor informatie snel tot jou komt. We komen tot de kern, tot inzicht, tot iets wat jij nodig hebt of tot dat wat je zo graag wilt laten groeien, helen of waar je zonder zorgen van wilt genieten. We drinken een kop koffie of thee en gaan ervoor zitten. 

Tarief kaartlegging is € 72,50 voor 1 uur (1,5 uur is € 97,50). Je betaalt tijdens de afspraak met gepast contant geld of via een online betaalverzoek.


REIKI

Alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan en Reiki energie betekent letterlijk levensenergie. Het is er altijd en stroomt door alles heen wat leeft.

Door het leven heen bouwen we onbewust blokkades op, hebben we onverwerkte emoties en leren we af om onszelf te verbinden met onze eigen energie. Het kan resulteren in fysieke klachten als hoofdpijn, moeheid, stijve nek en rugpijn. Door gericht met deze energie te werken en te ontvangen zijn er belangrijke, opbouwende voordelen voor jou als klant:

 • Reiki stimuleert jouw zelfhelend vermogen en het bevordert zelfontwikkeling
 • Reiki vitaliseert, reinigt en harmoniseert je lichaam en geest
 • Reiki werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
 • Reiki zorgt ervoor dat jouw energiehuishouding weer in evenwicht komt
 • Reiki energie heft blokkades op en bevordert de ontspanning

Een Reiki sessie is daarmee helend, vol energie en een echt moment van zelfzorg.

De sessies zijn opgebouwd uit een deel begeleiding en een deel Reiki behandeling. Jij geeft aan wat je zou willen ervaren of naartoe zou willen werken. Je kunt jezelf Reiki als een echt zelfzorgmoment gunnen of wellicht zoek je heling op bepaalde vlakken in je leven. De behandeling zelf doe ik meestal op een behandeltafel. Dat is een heerlijk moment voor jou waarbij je zelf kiest of je muziek fijn vindt op de achtergrond of juist de stilte op wilt zoeken. Jij zorgt ervoor dat je comfortabele kleding draagt en evt. warme sokken meeneemt. Ik zorg ervoor dat je niet afkoelt tijdens de sessie. Je gaat na een sessie weer opgeladen naar huis.

Tarief Reiki & begeleiding

Reiki & begeleiding sessie 30 minuten  = € 37,50

Reiki & begeleiding sessie 45 minuten   = € 56,25

Reiki & begeleiding sessie 60 minuten    = € 74,95 en 1,5 uur is € 99,950

Reiki op afstand met terugkoppeling via de app = € 29,95

Je betaalt tijdens de afspraak met gepast contant geld of via een online betaalverzoek.

Wil je via je werkgever een Reiki & begeleidingstraject aangaan? Mijn ervaring is dat werkgevers meer dan bereid zijn jou te ondersteunen in vitaliteit en mentaal welzijn. Ik maak een voorstel op maat in samenwerking met jou en stuur hiervoor facturen via de mail.

Neem contact op


ALGEMEEN

Annuleren

Het kan zijn dat de afspraak afgezegd moet worden. Afspraken dienen 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail te worden geannuleerd. Binnen die termijn of als de afspraak wordt vergeten, worden de kosten in rekening gebracht. Iemand anders had dan in jouw plaats geholpen kunnen worden. In elk ander geval, plannen we een volgend moment.

Verantwoordelijkheid

Ik werk holistisch en vanuit de visie dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw heling en herstel. Onder alle omstandigheden geef ik daarom aan dat je zelf verantwoordelijk bent voor de manier waarop je omgaat met de ontvangen begeleiding of behandeling. De holistische praktijk Irma van Reem is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten positief dan wel negatief voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als klant van de praktijk, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.

Medische zaken

Ik ben geen arts en doe geen uitspraken over medische zaken of over het verloop van ziekte of zwangerschap en ik stel ook geen diagnoses en zal nooit adviseren over medicijngebruik of andere medische zaken.