Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Coaching

Als je gaat zien wat je eerder niet zag

Als je het onbewuste ‘bewust’ maakt 

Dat is onder andere waar groeien als mens over gaat. Dat wat jij tegenkomt en jou uitdaagt, zijn tekenen van geblokkeerde levensenergie. In een samenwerkend proces ontdek jij, komt er verbinding, bewustwording en herstel. Je leert omgaan met dat wat je tegenkomt of bent tegen gekomen in je leven. Mijn begeleiding is energetisch, intuïtief, no nonsens, doelgericht en in het moment. Ik confronteer je, houd je een liefdevolle spiegel voor en spreek je aan op je zelfhelend vermogen en je verantwoordelijkheid voor het leven dat jij leidt. We raken alle niveaus aan: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. 

Ik ben een afgestudeerd holistisch therapeut, rouwtherapeut en Reiki Master. Ik werk graag met jou samen vanuit een authentieke, open houding en maak gebruik van een door levenservaring en studie geïntegreerde benadering om jou te begeleiden. Hiernaast is mijn blik systemisch, spiritueel, vol energie en met humor. Ik heb het vermogen om jouw energie te voelen en vertalen in woorden die openingen maken voor heling bij jou. Het is mijn overtuiging dat alles energie is en dat alles met alles is verbonden.

Thema’s zijn o.a.

 • Burn-out en stressklachten
 • Rouw
 • Verwerken van emotionele ervaringen
 • Inzicht in jezelf
 • Je wilt uit je hoofd en in je hart en lijf
 • Je zoekt balans en versterking van jezelf
Wat je kunt halen

 • Inzicht, doorgronden, helderheid
 • Verbinding met jezelf
 • Je maakt het onbewuste ‘bewust’ 
 • Doorbreek je patronen / systemen
 • Herstel / heling
 • Leren omgaan met wat er is
 • Rust en een positieve flow

Tarief

€ 77,50 voor 1 uur

Je betaalt voorafgaand aan de afspraak middels een betaalverzoek / overboeking of aan het begin van de afspraak met gepast contant geld.

Wil je via je werkgever een begeleidingstraject aangaan? Mijn ervaring is dat veel werkgevers meer dan bereid zijn jou te ondersteunen in mentale vitaliteit en welzijn. Ik maak in samenwerking met jou een voorstel en stuur de facturen online. 

 

Neem contact op

 

ALGEMEEN

Annuleren

Het kan zijn dat de afspraak afgezegd moet worden. Afspraken dienen 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail te worden geannuleerd. Binnen die termijn of als de afspraak wordt vergeten, worden de kosten niet teruggestort. Iemand anders had dan in jouw plaats geholpen kunnen worden. In elk ander geval, plannen we een volgend moment.

Verantwoordelijkheid

Ik werk holistisch en vanuit de visie dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw heling en herstel. Onder alle omstandigheden geef ik daarom aan dat je zelf verantwoordelijk bent voor de manier waarop je omgaat met de ontvangen begeleiding of behandeling. De holistische praktijk Irma van Reem is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten positief dan wel negatief voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als klant van de praktijk, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.

Medische zaken

Ik ben geen arts en doe geen uitspraken over medische zaken of over het verloop van ziekte of zwangerschap en ik stel ook geen diagnoses en zal ik niet adviseren over medicijngebruik of andere medische zaken.