Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Energetische huisreiniging

Jouw huis is jouw toevluchtsoord. Dat moet veilig aanvoelen en je rust en balans brengen. Als een huis energetisch niet ‘schoon’ is kan het gebeuren dat je negatieve energie voelt of dat je waarnemingen hebt van entiteiten. Oorzaken zijn bijvoorbeeld dat het huis een verleden heeft met andere bewoners of wellicht heb je zelf minder prettige ervaringen hebt meegemaakt in je huis. Voorbeelden zijn overlijden, ruzie, echtscheiding, oude entiteiten of algehele negatieve ervaringen. Dan is de energie van je huis geblokkeerd en stroomt het niet goed meer. Jij of je gezinsleden kunnen zich onverklaarbaar niet lekker voelen, onrustig slapen of snel gespannen zijn. Een huisreiniging kan dan wonderen doen want je huis wordt gezuiverd en eventuele entiteiten of echo’s uit het verleden kunnen dan tot rust komen of verdwijnen. Vervolgens kan de positieve energie in jouw huis weer stromen en weer de ruimte innemen.

Inhoud van de huisreiniging

Ik kom naar jouw huis en neem 1,5 uur maximaal de tijd. Ik stel stel je vragen en loop met je mee door jouw huis om het huis te zuiveren met heilighout en smudge. Na de eerste ronde met jou, maak daarna nog een ronde alleen. Daarna volgt er een laatste ronde waarbij ik het huis opvul met positieve energie door intentie en ik verstuif daarbij een energetische spray. We leggen nog een kaart ter afsluiting.

Tarief energetische huisreiniging

€ 135,00 voor 1,5 uur exclusief reistijd en inclusief reiskosten tot 10 kilometer (> 10 km. is € 0,35 p. km.)

Je betaalt voorafgaand aan de afspraak middels een betaalverzoek / overboeking of tijdens de afspraak met gepast contant geld. Een huisreiniging op afstand is ook mogelijk.

Neem contact op

Kijk bij Aanbod voor de algemene voorwaarden


Vul hier je gegevens in als je gebeld wilt worden

    Naam*

     

    Telefoonnummer*