Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Irma

Als kind was ik al sterk gericht op de emotionele energie om mij heen. Maar komend uit een oer-Hollands gezin waar gevoelens of spiritualiteit niet echt een onderwerp van gesprek was, heb ik net als zovelen vaak mijn antwoorden gezocht in de maatschappij en probeerde ik te voldoen aan de verwachtingen over wie ik dacht dat ik moest zijn. Door de jaren heen en veel levenservaring rijker, is gecombineerd met die Hollandse nuchterheid, mijn intuïtieve kant gegroeid en uitgebloeid tot een diepe passie om mensen te begeleiden die zoeken naar verbinding, heling, balans, en versterking van zichzelf. Het heeft mij naar dit pad gebracht waar ik anderen begeleid door het aangaan van authentieke verbindingen.

Mijn eigen verhaal was daarin het uitgangspunt. Want vroeger kampte ik met veel mobiliteitsklachten door een aangeboren afwijking aan mijn benen. Artsen wisten voor 90% zeker dat ik in een rolstoel zou komen. Maar ik wist dat dat echt nóóit ging gebeuren. Naast de 10 operaties die ik moest ondergaan, nam mijn moeder mij mee naar tal van alternatief genezers. Zij vertelden mij dat ik een enorme energie om mij heen had, sterk intuïtief ontwikkelt was en dat ik daar iets mee zou gaan doen. Ik liet het destijds daarbij en voelde dat als dit mijn bestemming zou worden, ik daar vanzelf naartoe zou groeien.

Voor mij is het van kinds af aan normaal om veel te weten, zien en aan te voelen. 

Na de fase waarin mijn beide ouders overleden waren, ik mijn ouderlijk huis inleverde, mijn baan verloor en we opnieuw het noodlot op ons af zagen komen door ziekte van een geliefde, werd het tijd om te doen wat ik al zolang wilde. Er kwam ruimte voor persoonlijke groei en ik begon aan mijn opleiding tot energetisch therapeut. Al tijdens de opleiding kwamen er mensen op mijn pad die graag met mij wilden optrekken. En een tijd later, toen ik al afgestudeerd  was, viel het kwartje. Dit ging over wat die mensen mij destijds vertelden! Ik startte mijn praktijk want dit was dus mijn bestemming en het werd tegelijkertijd mijn zielsmissie om bewustwording en licht de wereld in te brengen. Vorig jaar ben ik verder gaan verdiepen op rouw omdat dat een rode draad door mijn leven is. Ik ben blij dat ik gecombineerd met mijn energie, intuïtie en de kennis die ik heb opgedaan zo snel tot de bron van problemen kan komen. Ik kan het kanaal zijn voor de ander en zie pure energie die ik kan verwoorden en verhelderen. Dat en een gereedschapskist aan studie, methodes en kennis van systemisch werk, levert dit vooral verbinding op, bewustwording, veel helderheid, herstel en een nieuw verworven liefdevolle verantwoordelijkheid om ‘om te gaan’ met dat wat er is.

Ik ben zelf gelukkig de eeuwige student van het leven. En de passie voor de psychologie en hoe spirituele stromen werken, maakt dat ik altijd kennis opdoe, groei, en ontwikkel. Dit geeft mij continu nieuwe inzichten en tools in die ik kan inzetten in mijn begeleiding.

Professionele connectie:

Neem contact op