Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Irma

‘Ik kan het kanaal zijn voor de ander en zie pure energie die ik vertaal in woorden’ 

Als kind was ik al sterk gericht op de energie om mij heen. Maar komend uit een oer-Hollands gezin waar gevoelens of spiritualiteit niet echt een onderwerp van gesprek was, heb ik net als zovelen vaak mijn antwoorden gezocht in de maatschappij en probeerde ik te voldoen aan de verwachtingen over wie ik dacht dat ik moest zijn. Door de jaren heen en veel levenservaring rijker, is gecombineerd met die Hollandse nuchterheid, mijn intuïtieve en spirituele kant gegroeid en uitgebloeid tot een diepe passie om mensen te begeleiden die zoeken naar verbinding, heling, balans, en versterking van zichzelf. Het heeft mij naar dit pad gebracht waar ik met anderen samenwerk door het aangaan van authentieke verbindingen.

Mijn eigen verhaal was daarin het uitgangspunt. Vroeger kampte ik met veel mobiliteitsklachten door een aangeboren afwijking aan mijn benen. Artsen wisten voor 90% zeker dat ik in een rolstoel zou komen. Maar ik wist dat dat echt nóóit ging gebeuren. Naast de 10 operaties die ik moest ondergaan, nam mijn moeder mij mee naar tal van alternatief genezers. Zij vertelden mij dat ik een enorme energie om mij heen had, sterk intuïtief ontwikkelt was en dat ik daar iets mee zou gaan doen. Ik liet het destijds daarbij en voelde dat als dit mijn bestemming zou worden, ik daar vanzelf naartoe zou groeien.

‘Ik weet niet beter dan dat ik dingen aanvoel, weet en zie’ 

Na de fase waarin mijn beide ouders overleden waren, ik mijn ouderlijk huis inleverde, mijn baan verloor en we opnieuw het noodlot op ons af zagen komen door ziekte van een geliefde, werd het tijd om te doen wat ik al zolang wilde. Ik maakte ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik begon aan mijn opleiding tot holistisch energetisch therapeut. En al tijdens de opleiding kwamen er mensen op mijn pad die graag met mij wilden optrekken. Een tijd later, nadat ik al was afgestudeerd, viel het kwartje. Dit ging over wat die mensen mij destijds vertelden! Ik startte mijn praktijk want dit was mijn bestemming! Het werd tegelijkertijd mijn zielsmissie om bewustwording en licht de wereld in te brengen en mensen te laten voelen hoe zij vanuit hun essentie kunnen leven. In 2021 ben ik verder gaan verdiepen op rouw omdat verdriet een rode draad door mijn leven is. In 2022 heb ik Reiki geïntroduceerd omdat ik me realiseerde dat ik altijd al energie in mijn sessies meenam en ik wilde die structuur integreren om het in te zetten voor mezelf en in mijn praktijk. In 2023 ben ik Master in de Reiki geworden (3a en 3b), een heel mooi proces voor mij persoonlijk die ik enorm koester. In 2023 ben ik me ook verder gaan verdiepen in positieve gezondheid en de Sedona methode (een loslaattechniek) en in 2024 staat er een opleiding tot spinal touch facilitator op de planning. 

Ik ben blij dat ik gecombineerd met mijn energie, intuïtie en de kennis die ik heb opgedaan zo snel tot de bron kan komen in mijn begeleiding. Ik kan het kanaal zijn voor de ander en zie pure energie die ik kan verhelderen en vertalen in woorden. Dat samen met een gereedschapskist vol aan studie en opgedane kennis, levert voor jou verbinding op, bewustwording, helderheid, herstel, ontwikkeling en een nieuw verworven liefdevolle verantwoordelijkheid om dat wat je tegenkomt te integreren in de cyclus van jouw leven. 

Ik ben zelf gelukkig de eeuwige student van het leven en heb een passie voor psychologie en hoe spirituele stromen werken. Dat zorgt ervoor dat ik altijd bezig ben met kennis opdoen en nooit uitgegroeid of uit ontwikkelt ben. Die continue stroom van nieuwe inzichten en tools neem ik mee in mijn begeleiding.

 

Neem contact op