Ervaringen

Toen ik met een heftige burn-out en met klachten van paniek en angstaanvallen terecht kwam bij Irma, voelde het eerste gesprek direct heel fijn en vertrouwd. Ze voelde mijn energie direct perfect aan wat ik al erg bijzonder vond en ze wist exact wat er op dat moment in me omging. Na een aantal pittige maar zeer ontspannen sessies, kwamen we dieper tot de kern van mijn gevoel en “probleem”. Daarna klaarde de lucht voor mij stap voor stap goed op en werd me duidelijk hoe ik met de kern van mijzelf en mijn mindset om kon leren gaan en deze naar de positieve kant wist te turnen. I am almost back on track! Ook heel fijn waren de momenten dat ik haar goed per telefoon en/of app kon bereiken toen ik dat even nodig had. Ik kom er nog graag af en toe voor een sessie of Reiki behandeling. Dank je wel Irma!

Willem

Lieve Irma,
Na een paar moeilijke maanden door het overlijden van onze zoon kwam ik erachter dat ik totaal de weg kwijt was en dat ik hierbij toch hulp nodig had. Ik schrijf dit omdat ik van heel diep naar een aanvaardbaar level in het normale leven wilde gaan. Je weet dat ik door dat wat ik heb meegemaakt in een toestand verkeerde van ongeloof, angst, boosheid tot aan waardering. Ik heb alle fases doorlopen die hierbij horen.  En of het zo moest wezen kreeg ik jouw adres van een kennis. Na een aantal sessies wist je alles samen met mij te benoemen en gaf je mij handvatten om met het een en ander om te gaan  Na dit alles sta ik weer in het leven, heb er weer zin in en kan het weer aan. Ik wil je hiervoor hartelijk bedanken en het idee dat ik je altijd kan bellen als dit nodig is, geeft mij ook rust. Dus heel erg bedankt en veel succes met je therapiepraktijk.

Hans

Ik had het gehad met alle negativiteit, de oordelen, etc. Gelukkig was daar Irma. In een uurtje kreeg zij mijn lampje weer op voluit! Op haar onnavolgbare manier wist ze binnen mum van tijd de kern te raken en zo gingen we ermee aan de slag. Geloof mij als ik zeg dat iedereen baat heeft bij een coach die je weer op de been helpt als het even minder gaat! Ik kan haar van harte aanbevelen! Als ik weer merk dat ik afglij, zoals ik dat noem, dan weet ik haar weer te vinden.

Petra

Ik heb bij Irma de tools gekregen om de spiegel die voor mij beslagen was weer helder te krijgen, ik heb leren inzien dat ik dat ik in mijn eentje de wereld niet kan veranderen, maar dat ik in mijn directe omgeving wel de positiviteit die ik in me heb wel kan delen. Ik heb ook bij Irma geleerd hoe ik de onrust in mijn hoofd heb kunnen omzetten naar aanvaardbare rust waardoor ik ook weer beter slaap. Van haar kreeg ik de tools en ik heb ze leren gebruiken en als ik de tools weer nodig heb, heb ik ze altijd bij de hand en kan ze inzetten.
Ik ben nu een ander mens geworden die in het nu leeft en dat voelt goed.

Herman

Lieve Irma,

JE BENT EEN TOPPER!

Ik kwam bij je toen mijn “emmer” helemaal over liep, fysieke klachten waren enorm.

Je hebt me inzichten gegeven en van mezelf leren houden. IK MAG ER ZIJN!

Ik ben je dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt.

Ik hoop dat je nog heel veel mensen zo’n goed gevoel kunt geven zoals ik me nu voel. Dat gun ik iedereen.

Wilma

Na een intensieve periode gevolgd door het overlijden van mijn moeder, raakte ik steeds meer uit balans. Ik voelde dat ik mezelf kwijt was geraakt. Het kwam niet alleen door het rouwproces, er was meer aan de hand maar ik kon het niet goed benoemen.
Ik ben op zoek gegaan naar een therapeut die mij hierbij zou kunnen helpen en daarnaast ben ik spirituele opleidingen gaan doen. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen, maar echt tot de kern kwam ik niet.
Totdat Irma op mijn pad kwam. Het klikte meteen en al tijdens onze eerste afspraak kwamen wij al snel tot de essentie van mijn worsteling.
Irma kon dat zó goed voor mij vertalen waardoor ik het kon herkennen en erkennen. Het gaf mij opluchting, ruimte en lucht.
Door de gesprekken met Irma merk ik dat ik steeds meer bij mijzelf kom en ook mag zíjn. Bij haar voel ik mij veilig, gehoord en gezien.
Wat Irma doet is zó bijzonder en mooi. Ze kan ongelofelijk goed aanvoelen en vertalen waardoor het inzichtelijk wordt om ermee aan de slag te kunnen gaan.
Irma houdt je een liefdevolle spiegel voor, afgewisseld met relativerende humor en nuchterheid. Daarnaast is ze ook nog eens een warme persoonlijkheid.
Haar passie voor haar werk is iedere keer weer duidelijk voelbaar.
Ik ben heel blij met je Irma, dankjewel!

Felice

Ik voel me gedurende dit coachtraject gehoord, begrepen en opbouwend ondersteund. Ik begrijp nu mijn onrust en aanvaard mijn situatie. Ik weet nu beter hoe ik mijn onrust zelf kan veranderen in rust. In jouw begeleiding sluit je aan bij wie ik ben. Dat voelt erg prettig.

Marijke

Dankzij Irma heb ik ontdekt dat dicht bij mezelf blijven ervoor zorgt dat ik de liefde door mij heen voel stromen. Ik heb leren loslaten en accepteren. Ik sta nu stevig in mijn schoenen en heb het gevoel dat ik de wereld beter aan kan. Ook kan ik alles veel beter vanuit verschillende perspectieven bekijken. Hierdoor ben ik een stuk zelfbewuster geworden en is tevens mijn zelfvertrouwen erg gegroeid.

Marije

Ik heb veel meegemaakt. Zowel vroeger op school, met werk en privé en ik ben al die tijd op zoek geweest naar passende hulp. En toen kwam Irma op mijn pad na een periode ook van veel verdriet. Ik heb, vanaf ongeveer mijn 14e via meerdere kanalen hulp gezocht en best wel wat hulp gehad van de nodige instanties en psychologen maar nooit de juiste hulp gevonden.

Bij Irma was de klik er direct en ik ben een intensief traject aangegaan,  wat een verademing zeg! Niet zweverig, geen rare dingen moeten doen, ontzettend toegankelijk en een super lieve vrouw! Irma voelt haarfijn aan wat er speelt en wat er aangepakt dient te worden.

Ik heb onlangs mijn traject afgerond en ik kan oprecht zeggen dat ik me een heel ander mens voel. Ik voel me krachtig, ben blij en gelukkig met wie ik ben en het is helemaal goed zo.

Balen dat ik Irma niet eerder heb gevonden want dat had een hoop jaren zoeken en ellende gescheeld.

Sandy

Tijdens een opeenstapeling van tegenslagen in mijn leven, zowel in de privésfeer als op mijn werk, kwam Irma in mijn leven. En wat ben ik daar dankbaar voor! zij heeft mij weer het zelfvertrouwen teruggegeven dat ik echt even kwijt was. Dankzij onze sessies ben ik eindelijk weer de ‘oude’ Monique  aan het worden. Laatste stukje heeft nog even tijd nodig maar dat gaat, door de de tools die Irma aangereikt heeft, zeker lukken. Ik ben weer een gelukkig mens en zie met vertrouwen de toekomst tegemoet. Lieve Irma, je bent een kanjer! Dankjewel dat je op het juiste moment in mijn leven kwam!

Monique