Ervaringen

Na een intensieve periode gevolgd door het overlijden van mijn moeder, raakte ik steeds meer uit balans. Ik voelde dat ik mezelf kwijt was geraakt. Het kwam niet alleen door het rouwproces, er was meer aan de hand maar ik kon het niet goed benoemen.
Ik ben op zoek gegaan naar een therapeut die mij hierbij zou kunnen helpen en daarnaast ben ik spirituele opleidingen gaan doen. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen, maar echt tot de kern kwam ik niet.
Totdat Irma op mijn pad kwam. Het klikte meteen en al tijdens onze eerste afspraak kwamen wij al snel tot de essentie van mijn worsteling.
Irma kon dat zó goed voor mij vertalen waardoor ik het kon herkennen en erkennen. Het gaf mij opluchting, ruimte en lucht.
Door de gesprekken met Irma merk ik dat ik steeds meer bij mijzelf kom en ook mag zíjn. Bij haar voel ik mij veilig, gehoord en gezien.
Wat Irma doet is zó bijzonder en mooi. Ze kan ongelofelijk goed aanvoelen en vertalen waardoor het inzichtelijk wordt om ermee aan de slag te kunnen gaan.
Irma houdt je een liefdevolle spiegel voor, afgewisseld met relativerende humor en nuchterheid. Daarnaast is ze ook nog eens een warme persoonlijkheid.
Haar passie voor haar werk is iedere keer weer duidelijk voelbaar.
Ik ben heel blij met je Irma, dankjewel!

Felice

Ik voel me gedurende dit coachtraject gehoord, begrepen en opbouwend ondersteund. Ik begrijp nu mijn onrust en aanvaard mijn situatie. Ik weet nu beter hoe ik mijn onrust zelf kan veranderen in rust. In jouw begeleiding sluit je aan bij wie ik ben. Dat voelt erg prettig.

Marijke

Dankzij Irma heb ik ontdekt dat dicht bij mezelf blijven ervoor zorgt dat ik de liefde door mij heen voel stromen. Ik heb leren loslaten en accepteren. Ik sta nu stevig in mijn schoenen en heb het gevoel dat ik de wereld beter aan kan. Ook kan ik alles veel beter vanuit verschillende perspectieven bekijken. Hierdoor ben ik een stuk zelfbewuster geworden en is tevens mijn zelfvertrouwen erg gegroeid.

Marije

Ik heb veel meegemaakt. Zowel vroeger op school, met werk en privé en ik ben al die tijd op zoek geweest naar passende hulp. En toen kwam Irma op mijn pad na een periode ook van veel verdriet. Ik heb, vanaf ongeveer mijn 14e via meerdere kanalen hulp gezocht en best wel wat hulp gehad van de nodige instanties en psychologen maar nooit de juiste hulp gevonden.

Bij Irma was de klik er direct en ik ben een intensief traject aangegaan,  wat een verademing zeg! Niet zweverig, geen rare dingen moeten doen, ontzettend toegankelijk en een super lieve vrouw! Irma voelt haarfijn aan wat er speelt en wat er aangepakt dient te worden.

Ik heb onlangs mijn traject afgerond en ik kan oprecht zeggen dat ik me een heel ander mens voel. Ik voel me krachtig, ben blij en gelukkig met wie ik ben en het is helemaal goed zo.

Balen dat ik Irma niet eerder heb gevonden want dat had een hoop jaren zoeken en ellende gescheeld.

Sandy

Tijdens een opeenstapeling van tegenslagen in mijn leven, zowel in de privésfeer als op mijn werk, kwam Irma in mijn leven. En wat ben ik daar dankbaar voor! zij heeft mij weer het zelfvertrouwen teruggegeven dat ik echt even kwijt was. Dankzij onze sessies ben ik eindelijk weer de ‘oude’ Monique  aan het worden. Laatste stukje heeft nog even tijd nodig maar dat gaat, door de de tools die Irma aangereikt heeft, zeker lukken. Ik ben weer een gelukkig mens en zie met vertrouwen de toekomst tegemoet. Lieve Irma, je bent een kanjer! Dankjewel dat je op het juiste moment in mijn leven kwam!

Monique

Irma is een fijne en warme persoonlijkheid. Met haar hulp heb ik het verleden niet alleen rationeel, maar nu ook energetisch en gevoelsmatig kunnen afsluiten. Hierdoor sta ik weer met zelfvertrouwen in het leven. Tijdens de coachafspraken geeft ze de ruimte om zelf tot conclusies te komen. Wat daarin helpt is dat er een fijne en open sfeer wordt neergezet waarin ze goed aanvoelt wat er speelt. Het aanvoelen en stellen van de juiste vragen is echt een grote kracht! De energie werkt nog altijd na. Ik ben dankbaar voor haar hulp en ondersteuning. Ik kan iedereen die hulp nodig heeft, Irma aanraden!

Mark

Onvoorwaardelijke aandacht.
Wat zo fijn is aan de gesprekken met Irma is dat zij met een hele open houding naar je luistert. Hierdoor mag alles er zijn en dat geeft ruimte om wat er speelt te doorvoelen en een plek te kunnen geven. Iedere keer na een sessie kon ik weer in mijn rust komen. Door haar heldere kijk is het mogelijk om direct bij de kern te komen. De inzichten daardoor werken nog lange tijd door. Ik kan weer verder.

Bertina

Irma heeft een open houding, een luisterend oor en een warme benadering, waardoor je je er gelijk thuis voelt. Haar manier van werken kan ik het beste omschrijven als allesomvattend en ze benaderd alles vanuit een vervlochten geheel. Dit geeft inzicht hoe zaken met elkaar in samenhang zijn, en ontstaat er een bewustwording die breed is. Hierdoor kun je snel handelen en je groei pakken. Door samen met Irma te werken kom je echt tot de kern en ga je leven vanuit je innerlijke kracht.

Tom

Dankbaar, dat Irma mij heeft ondersteund op het moment dat het echt niet meer ging. Voor alle inzichten die zo welkom en gewenst waren, stof tot nadenken dat dan weer wel. Irma heeft mij geleerd liefdevol naar mezelf te kijken en voor mezelf te zorgen. Zo bijzonder haar energie, de heling en de mooie, diepzinnige en warme momenten. Het was elke keer weer een feestje om naar Elst te rijden! Hoe moeilijk of zwaar de gesprekken soms ook waren, altijd ging ik vol energie en positief gestemd naar huis. Dank je wel lieve Irma.

Mirjam

Tijdens de sessies bij jou ben ik in aanraking gekomen met een manier van bewustzijn die voor mij echt onbekend was. Je hebt me stukje bij beetje steeds meer laten zien hoe ik mezelf kan ervaren vanuit het hier en nu, niet vanuit verstand maar vanuit gevoel. Voor mij was het nodig om eerst in de ontspanning te komen. Van daar uit heb je me geholpen om dichter bij mezelf te komen. Het was voor mij heel bijzonder om te merken hoe het me lukte om mijn ‘denken’ ondergeschikt te maken aan mijn gevoel. Ik heb door de gesprekken met jou inzicht gekregen in ontwikkelde strategieën en heb hier bewustzijn op gelegd. Door de handvatten en de inzichten die ik tijdens de sessies kreeg, lukt het me nu steeds beter om vanuit rust mezelf en de wereld om me heen te ervaren en hierin te handelen. Ik ervaar de sessies en het effect hiervan op mijn dagelijks leven als een groot cadeau! Prachtig om te zien om jij jezelf als middel inzet om anderen dit te laten ervaren.

Hadassa