Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Felice

2 juni 2021 •

Na een intensieve periode gevolgd door het overlijden van mijn moeder, raakte ik steeds meer uit balans. Ik voelde dat ik mezelf kwijt was geraakt. Het kwam niet alleen door het rouwproces, er was meer aan de hand maar ik kon het niet goed benoemen.
Ik ben op zoek gegaan naar een therapeut die mij hierbij zou kunnen helpen en daarnaast ben ik spirituele opleidingen gaan doen. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen, maar echt tot de kern kwam ik niet.
Totdat Irma op mijn pad kwam. Het klikte meteen en al tijdens onze eerste afspraak kwamen wij al snel tot de essentie van mijn worsteling.
Irma kon dat zó goed voor mij vertalen waardoor ik het kon herkennen en erkennen. Het gaf mij opluchting, ruimte en lucht.
Door de gesprekken met Irma merk ik dat ik steeds meer bij mijzelf kom en ook mag zíjn. Bij haar voel ik mij veilig, gehoord en gezien.
Wat Irma doet is zó bijzonder en mooi. Ze kan ongelofelijk goed aanvoelen en vertalen waardoor het inzichtelijk wordt om ermee aan de slag te kunnen gaan.
Irma houdt je een liefdevolle spiegel voor, afgewisseld met relativerende humor en nuchterheid. Daarnaast is ze ook nog eens een warme persoonlijkheid.
Haar passie voor haar werk is iedere keer weer duidelijk voelbaar.
Ik ben heel blij met je Irma, dankjewel!