Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Reiki behandeling

Alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan en Reiki energie betekent letterlijk levensenergie. Het is er altijd en stroomt door alles heen wat leeft.

Door het leven heen bouwen we onbewust blokkades op, hebben we onverwerkte emoties en leren we af om onszelf te verbinden met onze eigen energie. Het kan resulteren in fysieke klachten als hoofdpijn, moeheid, stijve nek en rugpijn. Door gericht met deze energie te werken en te ontvangen zijn er belangrijke, opbouwende voordelen voor jou:

  • Reiki stimuleert jouw zelfhelend vermogen en het bevordert zelfontwikkeling
  • Reiki vitaliseert, reinigt en harmoniseert je lichaam en geest
  • Reiki werkt: lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
  • Reiki zorgt ervoor dat jouw energiehuishouding weer in evenwicht komt
  • Reiki energie heft blokkades op en bevordert de ontspanning

Een Reiki behandeling is daarmee helend, vol energie en een echt moment van zelfzorg.

Je kunt los een Reiki behandeling reserveren of je kunt een combinatie maken van Reiki en coaching:

Reikibehandeling: jij geeft aan wat je zou willen ervaren of naartoe zou willen werken en neemt dit als intentie mee. Jij bent verantwoordelijk hoe jij de energie ontvangt en waar het naartoe stroomt. Reiki is naast een echt zelfzorgmoment ook een manier om heling te vinden op bepaalde vlakken in je leven. Tijdens de sessie lig je (met comfortabele kleding aan) op een behandeltafel. Het is een heerlijk moment voor jezelf waarbij jij kiest of je muziek fijn vindt op de achtergrond of juist de stilte zoekt. Ik creëer een fijne omgeving en werk met een infrarooddeken, edelstenen en klank. Jij gaat na een sessie weer opgeladen naar huis.

Reiki en coaching: dat wat jij tegenkomt en jou uitdaagt geven jou signalen dat je levensenergie geblokkeerd is geraakt. In een samenwerkend proces ontdek jij, komt er verbinding, bewustwording en herstel. Je leert om dat wat je tegenkomt in je leven te integreren. Mijn begeleiding is therapeutisch, energetisch, intuïtief, no nonsens en in het moment. Ik confronteer je, houd je een liefdevolle spiegel voor en spreek je aan op je zelfhelend vermogen en je verantwoordelijkheid voor het leven dat jij leidt. Mijn holistische visie en spirituele blik richt zich op dat alles energie is, dat alles met alles is verbonden. In combinatie met een Reikibehandeling zorg je voor jezelf richting herstel en persoonlijke groei.

Tarief

€ 55,00 voor Reikibehandeling van 40 minuten

€ 77,50 voor 1 uur

Reiki op afstand met terugkoppeling via app = € 29,95

Je betaalt voorafgaand aan de afspraak middels een betaalverzoek / overboeking of aan het begin van de afspraak met gepast contant geld.

Wil je via je werkgever een traject aangaan? Mijn ervaring is dat veel werkgevers meer dan bereid zijn jou te ondersteunen in mentale vitaliteit en welzijn. Ik maak in samenwerking met jou een voorstel en stuur online facturen.  

Neem contact op

        

ALGEMEEN

Annuleren

Het kan zijn dat de afspraak afgezegd moet worden. Afspraken dienen 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail te worden geannuleerd. Binnen die termijn of als de afspraak wordt vergeten, worden de kosten niet teruggestort. Iemand anders had dan in jouw plaats geholpen kunnen worden. In elk ander geval, plannen we een volgend moment.

Verantwoordelijkheid

Ik werk holistisch en vanuit de visie dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw heling en herstel. Onder alle omstandigheden geef ik daarom aan dat je zelf verantwoordelijk bent voor de manier waarop je omgaat met de ontvangen begeleiding of behandeling. De holistische praktijk Irma van Reem is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten positief dan wel negatief voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als klant van de praktijk, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.

Medische zaken

Ik ben geen arts en doe geen uitspraken over medische zaken of over het verloop van ziekte of zwangerschap en ik stel ook geen diagnoses en zal ik niet adviseren over medicijngebruik of andere medische zaken.