Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Reiki cursussen

Reiki is een holistische universele natuurgeneeswijze. Reiki is en betekent letterlijk levensenergie en het is voor iedereen beschikbaar. Door Reiki inwijdingen te ontvangen, draag je bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het stelt je in staat om de universele levensenergie te ontvangen, benutten en door te geven. De energie is in staat het zelfhelende vermogen van het lichaam op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te herstellen.

Binnen de traditionele Reiki bestaan drie levels. Bij Reiki 1 leer je de basis en ontdek je de helende kracht van jouw handen. Het raakt de laag aan van jouw fysieke zelf en je eigen energiestromen. Reiki 2 gaat over hoe jouw energie zich verhoudt tot een ander, zodat je de ander kunt behandelen. Het raakt de mentale en emotionele laag aan. Bij Reiki 3 krijg je meer verdieping en leer je op alle holistische niveaus hoe je zelfstandig kunt werken met levensenergie (3a is je Master certificering en op verzoek kun je door tot 3b waarbij je zelf inwijdingen kunt geven).

De cursussen plan ik individueel of in tweetallen in in mijn praktijk of op een af te spreken locatie. Neem contact op als je een Reiki cursus wilt volgen. De duur van een Reiki inwijding is ongeveer 2 uur en je ontvangt een certificaat.

Neem contact op

Reiki 1 cursus: € 175,-

Je leert werken met de universele levensenergie en jezelf ermee te behandelen. Je  activeert jouw zelfhelend vermogen en maakt een stap om je intuïtie te versterken en te vertrouwen op jouw innerlijke kracht en wijsheid. Je ontvangt een inwijding inclusief een healing om blokkades op te heffen zodat de energie weer stroomt. We nemen wat theorie door en oefenen hoe je de Reiki energie aan en uit zet en je behandelt jezelf. Je ontvangt een certificaat.

Reiki 2 cursus: € 175,-

Na het volgen van Reiki 1, kun je verder. Je versterkt je intuïtieve vermogens en je leert naast de fysieke laag, nu ook de emotionele en mentale laag te behandelen van jezelf. Vanaf nu kun je ook anderen behandelen en je leert hoe je dit ook op afstand kunt doen. Je ontvangt een inwijding leert de bijbehorende symbolen en jouw energiekanalen gaan verder open. Met Reiki 2 behandel je ook weggestopte pijn en trauma’s met de daarbij behorende patronen en mechanismen. Je leert hiermee weer meer vanuit je zielskracht te leven. Je wordt ingewijd en leert de eerste 3 symbolen van Reiki en hoe je ze kunt inzetten in een behandeling. We nemen wat theorie door en oefenen de symbolen. Je oefent ook met een ander behandelen en het geven van een behandeling op afstand. Je ontvangt een Certificaat.

Reiki 3a / Master cursus: € 175,-

Als je voldoende Reiki 2 ervaring hebt opgedaan als behandelaar, is er de mogelijkheid om Reiki 3a te volgen. Je leert hier om Reiki volledig te integreren in je leven en je hebt het verlangen om dit dagelijks toe te passen in jouw spirituele groei. Hier maak je contact met alle holistische niveaus en integreer je het zo dat je het tot diep in de kern kunt helen. Je leert nog sterker op je intuïtie te vertrouwen en met deze derde graad versterk je tevens de mogelijkheid om universele energie toe te passen. Je wordt ingewijd en leert het vierde Reiki symbool, het Master symbool, en het inzetten ervan. We nemen wat theorie door en ronden af met een Master certificering.  

Neem contact op