Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Reiki Sessie

REIKI

Alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan en Reiki energie betekent letterlijk levensenergie. Het is er altijd en stroomt door alles heen wat leeft.

Door het leven heen bouwen we onbewust blokkades op, hebben we onverwerkte emoties en leren we af om onszelf te verbinden met onze eigen energie. Het kan resulteren in fysieke klachten als hoofdpijn, moeheid, stijve nek en rugpijn. Door gericht met deze energie te werken en te ontvangen zijn er belangrijke, opbouwende voordelen voor jou:

  • Reiki stimuleert jouw zelfhelend vermogen en het bevordert zelfontwikkeling
  • Reiki vitaliseert, reinigt en harmoniseert je lichaam en geest
  • Reiki werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
  • Reiki zorgt ervoor dat jouw energiehuishouding weer in evenwicht komt
  • Reiki energie heft blokkades op en bevordert de ontspanning

Een Reiki sessie is daarmee helend, vol energie en een echt moment van zelfzorg.

De sessies zijn opgebouwd uit een deel begeleiding en een deel Reiki behandeling (vanaf een reservering vanaf 60 minuten).

Begeleiding: dat wat jij tegenkomt en jou uitdaagt zijn tekenen van geblokkeerde levensenergie. In een samenwerkend proces ontdek jij, komt er verbinding, bewustwording en herstel. Je leert omgaan met dat wat je tegenkomt in je leven. Mijn begeleiding is therapeutisch, energetisch, intuïtief, no nonsens en in het moment. Ik confronteer je, houd je een liefdevolle spiegel voor en spreek je aan op je zelfhelend vermogen en je verantwoordelijkheid voor het leven dat jij leidt. Mijn holistische visie en spirituele blik richt zich op dat alles energie is, dat alles met alles is verbonden.

Reiki sessie: jij geeft aan wat je zou willen ervaren of naartoe zou willen werken en neemt dit als intentie mee. Jij bent verantwoordelijk hoe jij de energie ontvangt en waar het naartoe stroomt. Reiki is naast een echt zelfzorgmoment ook een manier om heling te vinden op bepaalde vlakken in je leven. Tijdens de sessie lig je op een behandeltafel en is het een heerlijk moment voor jou waarbij jij kiest of je muziek fijn vindt op de achtergrond of juist de stilte zoekt. Ik creëer een fijne omgeving, werk met bijvoorbeeld een infrarooddeken, edelstenen en klank. Jij gaat na een sessie weer opgeladen naar huis.

Tarief Reiki & begeleiding

30 minuten = € 37,50 (alleen Reikibehandeling)

60 minuten  = € 74,95 

90 minuten = € 99,95

Reiki op afstand met terugkoppeling via app = € 29,95

Je betaalt tijdens de afspraak met gepast contant geld of via een online betaalverzoek.

Wil je via je werkgever een traject aangaan? Mijn ervaring is dat werkgevers meer dan bereid zijn jou te ondersteunen in mentale vitaliteit en welzijn. Ik maak in samenwerking met jou een voorstel en stuur online facturen.  

Neem contact op