Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Training

Training – Workshop

Info voor bedrijven: Er is steeds meer vraag naar bewustwording en aandacht voor mentale gezondheid op de werkvloer. Deze vorm van het welzijn helpt om overbelasting en stressklachten te verminderen en bevordert duurzaam ondernemerschap en duurzame inzetbaarheid van collega’s.

Graag geef ik binnen organisaties de mentale APK. Het is een fijne manier om collega’s binnen de bedrijven uit te nodigen om te reflecteren, te herkennen waar je op vastloopt ofwel leegloopt en om tools te krijgen hoe je ermee om kunt gaan. Een mentale APK bevordert de persoonlijke groei en het leiderschap. De kracht zit in het nabij zijn, luisteren en liefdevol aan te spreken op eenieders verantwoordelijkheid om om te gaan met dat wat je tegenkomt in het leven. 

Aanbod voor bedrijven:

 • Mentale APK op locatie
 • Reiki behandelingen op de werkvloer 
 • Training Verbindingskracht (zie hieronder)
 • Op maat: gastlessen en workshops gericht op bewustwording op thema’s als burn-out, verlies en rouw, acceptatie, balans en verbinding maken met jezelf

Voorbeelden van op maat:

 • Masterclass op een school over bewustwording
 • Met een ritueel begeleider heb ik de training ‘Verlies op de werkvloer’ gemaakt voor zorgorganisaties
 • Met een collega holistisch therapeut heb ik een workshop Zelfacceptatie gemaakt voor een project rondom inclusiviteit bij de overheid 
 • Gastlessen bij BBL en BOL groepen over rouw op een school 

Ik doorbreek op diverse thema’s het taboe wat er op rust en maak bespreekbaar waar het schuurt. En vaak is het niet zozeer het taboe maar vermijden we gesprekken of situaties om anderen niet te belasten, omdat het minder ‘ingeburgerd is of omdat we vaak simpelweg van huis uit niet hebben geleerd om over deze onderwerpen te praten. Het werkt zó positief om, vanuit een veilige setting, dit in deze tijd juist wel te doen en we hebben er allemaal veel belang bij dat we elkaar ondersteunen om op alle vlakken fit en gezond te blijven.   

Neem gerust contact op als je voelt dat ik een bijdrage kan leveren.

Neem contact op

Wil je gebeld worden voor meer informatie?

  Naam*

   

  Telefoonnummer*

   


  Training Verbindingskracht

  Particulier / zakelijk

  In deze mentale vitaliteitstraining ‘Verbindingskracht’ gaat het om verbinding met jouw energie, jezelf herontdekken, het managen van jouw mentale veerkracht en het toelaten van geluk in je leven.

  Het draait in deze training om jou, om wie je bent, waar je vandaan komt, en waar je naartoe wilt werken in je leven. Het doel is om het bewustzijn te vergroten zodat je jezelf opnieuw kunt verbinden met wie jij in de kern bent. In een 1-op-1 setting krijg je inzicht in jouw patronen en systemen. Dit helpt jou om te helen, met nieuwe ogen te kijken en je mindset zo op orde te krijgen dat je vol energie en vertrouwen verder kunt. We werken aan transformatie, geluk, flow en verbindingskracht.

  Herken jij dit?

  Herken jij het dat het leven, je opvoeding en de druk van de maatschappij veel van jou vraagt? Dit is het collectief normpatroon waarin jij bent opgegroeid tot wie je nu bent. Vaak ben je geneigd om jouw innerlijke stem niet te laten resoneren, terwijl dat je belangrijkste graadmeter is. Want je moet presteren, succesvol zijn, niet breken. Dus je houdt veel binnen, denkt vaak dat je het allemaal alleen moet doen en je negeert je onderbuikgevoel.  Je denkt dat je alleen moet strijden, rouwen en lijden en dat stress en vermoeidheid erbij horen. Je kijkt ook vaak eerst naar de ander, naar wat die nodig heeft. Je bent liefdevol en verzorgend, maar zet jezelf daarbij te vaak op de laatste plaats. Zo hebben velen van ons het vooral geleerd.  

  Ik zie, vanuit mijn eigen leven en het werken als therapeut in mijn holistische praktijk, dat de prijs van stress en angst hoog is. Klachten als overspannenheid, burn-out, paniek, angst en vermoeidheid liggen meer dan ooit op de loer. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor de fysieke- en mentale gezondheid. Ik wil graag preventief en op een positieve manier bijdragen aan jouw verbinding, jouw kracht en jouw geluk.

  In deze maatschappij – waarin we zo gewend zijn dat alles tastbaar moet zijn, we wetenschappelijk bewijzen nodig hebben om iets te geloven, en dat we iets moeten ‘doen’ om iemand te zijn – wil ik je meegeven dat je mag leren dat je iemand mag ‘zijn’. Dat je mag luisteren naar jouw innerlijke stem, naar je gevoel en dat je je mag verbinden met zielskracht, liefde en energie. Geef jezelf vanaf nu toestemming om eerst te kijken naar wat jij nodig hebt. Het is een tijd waarin we snel helen, en de weg naar zelfliefde en geluk is dichtbij. Ook jij kunt het vermogen aanspreken om weer naar je gevoel te luisteren, je bewustzijn te vergroten, je frequentie te verhogen, en om met meer energie en met vertrouwen bij jezelf te blijven. Dat is waarom ik jou verbindingskracht gun.

  Inhoud

  Ik neem je mee in 5 werksessies van 1,5 uur en maak gebruik van door eigen ervaring en studie geïntegreerde methodes om je bewustzijn te hervinden, de ruis en de opgebouwde muren weg te nemen, je zelfherstellend vermogen te versterken en je mindset en gewoontes te veranderen. Laag voor laag maken we een reis door alle niveaus: fysiek – mentaal – emotioneel en spiritueel. Ik leg je uit hoe je energiesysteem werkt door ook een deel van de tijd te besteden aan de werking van jouw chakra’s. We doen veel oefeningen, visualisaties en meditaties. Vrijwel direct zul je meer rust, eenheid en balans ervaren. Samen gaan we aan de slag en werken gericht aan het benutten van jouw eigen potentieel, mentale vitaliteit en geluk. 

  Wat je kunt halen

  • Stressbestendiger worden
  • Beter besluiten kunnen nemen
  • Meer regie in je leven
  • Mentaal vitaler worden
  • Gelukkiger worden met jezelf
  • Meer verbinding met jezelf
  • Helderheid in jouw patronen/systemen

  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer zelfliefde opbouwen
  • Meer flow en eigenwaarde
  • Meer balans en geluk
  • Daadkrachtiger worden
  • Zelfverzekerder zijn
  • Beter prioriteiten kunnen stellen

  Schrijf je in voor mijn training ‘Verbindingskracht’ als jou dit een prettige ontwikkeling voor jezelf lijkt.

  Tarief training verbindingskracht

  € 725,- training van 5 x 1,5 uur

  Werkgevers zijn zonder uitzondering is mijn ervaring enorm bereid om hun medewerkers vitaal en gelukkig te houden. Ben jij of heb jij ook een werkgever die jou in proces zou willen ondersteunen? Denk er dan eens aan om deze training vanuit een opleiding- of scholingsbudget te bekostigen. Ook als je interesse hebt om deze training met een groepje privé of in-company te organiseren? Neem contact met mij op. Ik maak graag een voorstel.

  Neem contact op

   


  Vraag een gratis telefonisch gesprek aan

  Ik vind het belangrijk dat jij de training of begeleiding ontvangt die bij jou past. Bel me als je voelt dat het fijn is om samen hierover te sparren.

   Naam*

    

   Telefoonnummer*