Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Training

Training – Workshop – Intervisie

Er is steeds meer vraag naar bewustwording en aandacht voor mentale gezondheid op de werkvloer. Zie hieronder mijn aanbod voor de training Verbindingskracht waar ik veel vooral individueel voor wordt benaderd. Ik geef trainingen en workshops bij bedrijven en stichtingen en organiseer voor vakgenoten intervisiebijeenkomsten samen met een collega uit het vak.  

De trainingen, workshops of teambegeleiding richten zich allemaal op meer bewustwording op thema’s als burn-out, verlies en rouw, acceptatie, balans en verbinding maken met jezelf en je team om zo meer openheid te creëren in organisaties. 

Zo geef ik een masterclass op een school over bewustwording. Bij een grote zorgorganisatie in de Achterhoek geef ik samen met een ritueel begeleider de training ‘Verlies op de werkvloer’. En samen met een andere holistische therapeut organiseren we bij een grote overheidsorganisatie een workshop Zelfacceptatie voor een project dat zich bezighoudt met inclusieve en duurzame inzetbaarheid van personeel. We doorbreken op deze thema’s dan ook een taboe. Want rouw schuurt en mentale gezondheid is nog geen ingeburgerd thema in de zakelijke wereld.

Als je voelt dat je hier iets mee wilt voor jouw bedrijf? Je bent altijd welkom om mij te mailen of te bellen als je persoonlijk met mij hierover zou willen sparren.

Neem contact op

Wil je gebeld worden voor meer informatie?

  Naam*

   

  Telefoonnummer*

   


  Training Verbindingskracht

  Particulier, via je werkgever of  in-company

  In deze mentale vitaliteitstraining ‘Verbindingskracht’ gaat het om verbinding met jouw energie, jezelf herontdekken, het managen van jouw mentale veerkracht en het toelaten van geluk in je leven.

  Het draait in deze training om jou, om wie je bent, waar je vandaan komt, en waar je naartoe wilt werken in je leven. Het doel is om het bewustzijn te vergroten zodat je jezelf opnieuw kunt verbinden met wie jij in de kern bent. In een 1-op-1 setting krijg je inzicht in jouw patronen en systemen. Dit helpt jou om te helen, met nieuwe ogen te kijken en je mindset zo op orde te krijgen dat je vol energie en vertrouwen verder kunt. We werken aan transformatie, geluk, flow en verbindingskracht.

  Herken jij dit?

  Herken jij het dat het leven, je opvoeding en de druk van de maatschappij veel van jou vraagt? Dit is het collectief normpatroon waarin jij bent opgegroeid tot wie je nu bent. Vaak ben je geneigd om jouw innerlijke stem niet te laten resoneren, terwijl dat je belangrijkste graadmeter is. Want je moet presteren, succesvol zijn, niet breken. Dus je houdt veel binnen, denkt vaak dat je het allemaal alleen moet doen en je negeert je onderbuikgevoel.  Je denkt dat je alleen moet strijden, rouwen en lijden en dat stress en vermoeidheid erbij horen. Je kijkt ook vaak eerst naar de ander, naar wat die nodig heeft. Je bent liefdevol en verzorgend, maar zet jezelf daarbij te vaak op de laatste plaats. Zo hebben velen van ons het vooral geleerd.  

  Ik zie, vanuit mijn eigen leven en het werken als therapeut in mijn holistische praktijk, dat de prijs van stress en angst hoog is. Klachten als overspannenheid, burn-out, paniek, angst en vermoeidheid liggen meer dan ooit op de loer. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor de fysieke- en mentale gezondheid. Ik wil graag preventief en op een positieve manier bijdragen aan jouw verbinding, jouw kracht en jouw geluk.

  In deze maatschappij – waarin we zo gewend zijn dat alles tastbaar moet zijn, we wetenschappelijk bewijzen nodig hebben om iets te geloven, en dat we iets moeten ‘doen’ om iemand te zijn – wil ik je meegeven dat je mag leren dat je iemand mag ‘zijn’. Dat je mag luisteren naar jouw innerlijke stem, naar je gevoel en dat je je mag verbinden met zielskracht, liefde en energie. Geef jezelf vanaf nu toestemming om eerst te kijken naar wat jij nodig hebt. Het is een tijd waarin we snel helen, en de weg naar zelfliefde en geluk is dichtbij. Ook jij kunt het vermogen aanspreken om weer naar je gevoel te luisteren, je bewustzijn te vergroten, je frequentie te verhogen, en om met meer energie en met vertrouwen bij jezelf te blijven. Dat is waarom ik jou verbindingskracht gun.

  Inhoud

  Ik neem je mee in 5 werksessies van 1,5 uur en maak gebruik van door eigen ervaring en studie geïntegreerde methodes om je bewustzijn te hervinden, de ruis en de opgebouwde muren weg te nemen, je zelfherstellend vermogen te versterken en je mindset en gewoontes te veranderen. Laag voor laag maken we een reis door alle niveaus: fysiek – mentaal – emotioneel en spiritueel. Ik leg je uit hoe je energiesysteem werkt door ook een deel van de tijd te besteden aan de werking van jouw chakra’s. We doen veel oefeningen, visualisaties en meditaties. Vrijwel direct zul je meer rust, eenheid en balans ervaren. Samen gaan we aan de slag en werken gericht aan het benutten van jouw eigen potentieel, mentale vitaliteit en geluk. 

  Wat je kunt halen

  • Stressbestendiger worden
  • Beter besluiten kunnen nemen
  • Meer regie in je leven
  • Mentaal vitaler worden
  • Gelukkiger worden met jezelf
  • Meer verbinding met jezelf
  • Helderheid in jouw patronen/systemen

  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer zelfliefde opbouwen
  • Meer flow en eigenwaarde
  • Meer balans en geluk
  • Daadkrachtiger worden
  • Zelfverzekerder zijn
  • Beter prioriteiten kunnen stellen

  Schrijf je in voor mijn training ‘Verbindingskracht’ als jou dit een prettige ontwikkeling voor jezelf lijkt.

  Tarief training verbindingskracht

  € 575,- training van 5 x 1,5 uur

  Werkgevers zijn zonder uitzondering is mijn ervaring enorm bereid om hun medewerkers vitaal en gelukkig te houden. Heb jij ook een werkgever die jou in proces zou willen ondersteunen? Denk er dan eens aan om deze training te volgen vanuit een opleiding- of scholingsbudget. Ook als je interesse hebt om deze training met een groepje privé of in-company te organiseren? Neem contact met mij op. Ik maak graag een voorstel.

  Neem contact op

   


  Vraag een gratis telefonisch gesprek aan

  Ik vind het belangrijk dat jij de training of begeleiding ontvangt die bij jou past. Bel me als je voelt dat het fijn is om samen hierover te sparren.

   Naam*

    

   Telefoonnummer*