Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Consult/training

TRAINING, INTERVISIE EN TEAMBEGELEIDING

Er is steeds meer vraag naar bewustwording en aandacht voor positieve gezondheid. Ik wordt momenteel dan ook heel regelmatig gevraagd om trainingen te geven bij bedrijven en stichtingen, teammiddagen te begeleiden en intervisiebijeenkomsten te organiseren. 

De trainingen en teambegeleiding richten zich allemaal op thema’s als burn-out, verlies en rouw, acceptatie, balans en verbinding maken met jezelf en je team om zo meer openheid te creëren in organisaties. Deze pagina wordt in de komende tijd aangepast om iets meer informatie te geven voor bedrijven of groepen die hier online meer over zouden willen lezen. Je bent altijd welkom om mij te mailen of te bellen als je persoonlijk met mij hierover zou willen praten. 

Het is ook super om te melden dat ik samen collega’s uit mijn netwerk diverse trainingen aan het schrijven ben. Zo maak ik met een ritueel begeleider / rouwspreker vanuit eigen onderzoek een training over ‘verlies op de werkvloer’ en ontwikkel ik met een coach en holistisch therapeut op verzoek een training over ‘zelfacceptatie’. Heb jij als bedrijf of groep ook behoefte aan trainingen, intervisie of begeleiding richting bewust en duurzaam leven en werken? Dan hoor ik het graag.

KRACHTCONSULT

Verbinding maken met jezelf staat centraal in dit 1 op 1 consult. Je wordt geïnspireerd en liefdevol meegenomen in jouw eigen energie waar we samen contact mee maken. We doen lichaamsgerichte oefeningen, een meditatie en ontdekken jouw kracht en jouw energie. Hierna ben je meer en beter in staat om deze kracht en energie in te zetten om vanuit verbinding en vanuit je hart verder te gaan!

Ik gun jou meer rust en ontspanning in je hoofd, wat meer landen in je lijf en vooral meer verbinding met jouw energie en kracht. Zelf weet ik wat het is om niet in mijn kracht te staan en om uit verbinding te zijn met mezelf. Na jaren van zielsgroei en diverse therapeutopleidingen, ben ik een voorvechter geworden van het leven vanuit werkelijke verbinding … je ziel. Het liefste gun ik het iedereen om vanuit de bron met zichzelf te leven en vanuit je hart in je kracht te staan. Het levert zoveel meer helderheid en heling op als je dit ontdekt!

Wat gaan we doen in een krachtconsult
Een krachtconsult duurt 1,5 uur en kan fysiek of online. Je kunt het 1 x boeken of vaker naar behoefte. Het consult zal o.a. bestaan uit  contact maken met jezelf door oefeningen, een geleide meditatie en ik ondersteun je om je kracht waar te nemen en je energielevels te herkennen. Dan maken we de stap om op praktisch en gevoelsniveau te kijken naar hoe je dit weer kunt integreren zodat je weer vanuit verbinding verder kunt.

Waarom het fijn is voor jou
Je maakt hernieuwde connectie met jezelf

Je ontdekt jouw krachtige punten

Je wordt je meer bewust van jezelf

Je leert je energielevels te herkennen

Je weet beter hoe je jouw kracht kunt inzetten en je energie kunt bewaken

Het is jouw volgende stap naar herstel en het leven vanuit je ziel

Kosten: 1,5 uur voor € 95,- (ook via werkgevers)

Hoe kun je een afspraak met mij plannen?

Bel of app mij op 06 48278088 of neem contact op via het contactformulier hieronder.

Neem contact op


TRAINING VERBINDINGSKRACHT

Wat houdt het in?
In deze mentale vitaliteitstraining ‘Verbindingskracht’ gaat het om verbinding met jouw energie, jezelf herontdekken, het managen van jouw mentale veerkracht en het toelaten van geluk in je leven.

Het draait in deze training om jou, om wie je bent, waar je vandaan komt, en waar je naartoe wilt werken in je leven. Het doel is om het bewustzijn te vergroten zodat je jezelf opnieuw kunt verbinden met wie jij in de kern bent. In een 1-op-1 setting krijg je inzicht in jouw patronen en systemen. Dit helpt jou om te helen, met nieuwe ogen te kijken en je mindset zo op orde te krijgen dat je vol energie en vertrouwen verder kunt. We werken aan transformatie, geluk, flow en verbindingskracht.

Herken jij dit?
Herken jij het dat het leven, je opvoeding en de druk van de maatschappij veel van jou vraagt? Dit is het collectief normpatroon waarin jij bent opgegroeid tot wie je nu bent. Vaak ben je geneigd om jouw innerlijke stem niet te laten resoneren, terwijl dat je belangrijkste graadmeter is. Want je moet presteren, succesvol zijn, niet breken. Dus je houdt veel binnen, denkt vaak dat je het allemaal alleen moet doen en je negeert je onderbuikgevoel.  Je denkt dat je alleen moet strijden, rouwen en lijden en dat stress en vermoeidheid erbij horen. Je kijkt ook vaak eerst naar de ander, naar wat die nodig heeft. Je bent liefdevol en verzorgend, maar zet jezelf daarbij te vaak op de laatste plaats. Zo hebben velen van ons het vooral geleerd.  

Ik zie, vanuit mijn eigen leven en het werken als therapeut in mijn coachpraktijk, dat de prijs van stress en angst hoog is. Klachten als overspannenheid, burn-out, paniek, angst en vermoeidheid liggen meer dan ooit op de loer. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor de fysieke- en mentale gezondheid. Ik wil graag preventief en op een positieve manier bijdragen aan jouw verbindingskracht en geluk.

In deze maatschappij – waarin we zo gewend zijn dat alles tastbaar moet zijn, we wetenschappelijk bewijzen nodig hebben om iets te geloven, en dat we iets moeten ‘doen’ om iemand te zijn – wil ik je meegeven dat je mag leren dat je iemand mag ‘zijn’. Dat je mag luisteren naar jouw innerlijke stem, naar je gevoel en dat je je mag verbinden met zielskracht, liefde en energie. Geef jezelf vanaf nu toestemming om eerst te kijken naar wat jij nodig hebt. Het is een tijd waarin we snel helen, en de weg naar zelfliefde en geluk is dichtbij. Ook jij kunt het vermogen aanspreken om weer naar je gevoel te luisteren, je bewustzijn te vergroten, je frequentie te verhogen, en om met meer energie en met vertrouwen bij jezelf te blijven. Dat is waarom ik jou verbindingskracht gun.

Wat gaan we doen?
Ik neem je mee in 5 werksessies van 2 uur en maak gebruik van door eigen ervaring en studie geïntegreerde methodes om je bewustzijn te hervinden, de ruis en de opgebouwde muren weg te nemen, je zelfherstellend vermogen te versterken en je mindset en gewoontes te veranderen. Laag voor laag maken we een reis door alle niveaus: fysiek – mentaal – emotioneel en spiritueel. Ik leg je uit hoe je energiesysteem werkt door ook een deel van de tijd te besteden aan de werking van jouw chakra’s. We doen veel oefeningen, visualisaties en meditaties. Vrijwel direct zul je meer rust, eenheid en balans ervaren. Samen gaan we aan de slag en werken gericht aan het benutten van jouw eigen potentieel, mentale vitaliteit en geluk.

Waarom het fijn is voor jou

 • Meer verbinding met jezelf
 • Helderheid in je patronen en systemen
 • Meer vertrouwen
 • Meer zelfliefde opbouwen
 • Meer flow en eigenwaarde
 • Meer balans en geluk
 • Daadkrachtiger worden
 • Zelfverzekerder zijn
 • Beter prioriteiten kunnen stellen
 • Stressbestendiger worden
 • Beter besluiten kunnen nemen
 • Meer regie in je leven
 • Weer achter het stuur van jouw eigen leven zitten
 • Mentaal vitaler worden
 • Gelukkiger worden met jezelf
 • Meer happiness en verbindingskracht?

Schrijf je dan in voor mijn training ‘Verbindingskracht’.

Kosten training Verbindingskracht: € 750,-

Werkgevers zijn graag bereid om hun medewerkers vitaal en gelukkig te houden. Denk er eens aan om via je werkgever deze training te volgen vanuit bijvoorbeeld een opleiding- of scholingsbudget. Ook als je interesse hebt om deze training met een groep of in-company te organiseren? Neem contact met mij op. Ik maag graag een voorstel.

Neem contact op

Wil je gebeld worden voor meer informatie?

  Naam*

   

  Telefoonnummer*