Download 5 tips om meer geluk te ervaren!

Zakelijk

Mentale APK

Veel bedrijven organiseren uiteenlopende activiteiten vanuit de pijlers van vitaliteit zoals bijvoorbeeld: fysiek fit, mentaal fit en fit in je loopbaan. In het kader van mentaal fit bied ik de mentale APK aan. 

Met een mentale APK krijgen collega’s binnen het bedrijf de mogelijkheid om in een gesprek van 1 tot 1,5 uur met mij of een collega therapeut of coach te sparren over hun eigen mentale fitheid. Een soort check-up van het welbevinden vanuit het spinnenweb van positieve gezondheid.

Voor medewerkers is de APK een soort scan waarbij we samen kijken naar  deelgebieden, zowel werk gerelateerd als privé. Een scan is reflecterend en soms confronterend maar helpt altijd om meer bewust te worden van dat wat gezien mag worden. Het helpt spanning en stressklachten te verminderen, draagt bij aan persoonlijke groei en kan bijdragen aan het verminderen van het ziekteverzuim.

Leerdoelen voor werknemers

Een APK voor de auto is normaal … maar wanneer heb jij voor de laatste keer een APK van jouw welbevinden gehad? Bewust stilstaan bij hoe je je ècht voelt …

Zie de mentale APK als een soort scan waarbij we samen kijken naar deelgebieden, zowel werk gerelateerd als privé. Het gaat over de uitdagingen in jouw dagelijks leven, jouw lichaam, over je hoofd en onderwerpen als geluk en zingeving.

Samen brengen we de onderwerpen in kaart en maken we zaken meer helder om vervolgens te kijken waar jij je aandacht op zou willen richten. Waar zou je iets willen veranderen of waar wil je bewuster mee omgaan? Misschien breng je al iets in de praktijk, maar zou je nog een vervolgstap willen maken. Het doel is dat het gesprek jou (nieuwe) inzichten geeft en praktische handvatten.

Meer informatie?

Ik vertel graag meer over mijn aanpak. Ik ben te bereiken via 0648278088 of via de onderstaande buttons:

Neem contact op

Ik wil graag teruggebeld worden

  Naam*

   

  Telefoonnummer*


  Aanbod zakelijk (ook op locatie)

  • Coachtrajecten voor werknemers bij o.a. burn-out en stressklachten
  • Rouwbegeleiding bij overlijden binnen het bedrijf of in reorganisaties
  • Training Verlies op de werkvloer (voor zorgpersoneel)
  • Workshop Zelfacceptatie
  • Workshop over rouw
  • Reikisessies op de werkvloer

  Wil je meer informatie over mijn dienstverlening?

  Ik vertel er heel graag meer over en ben te bereiken via 0648278088 of via de onderstaande buttons:

  Neem contact op

  Ik wil graag teruggebeld worden

   Naam*

    

   Telefoonnummer*